AKK:n uusi hallitus esittäytyy

Aikuiskasvatuksen Kilta ry juhlistaa 30 vuotista taivaltaan ennennäkemättömän suurilukuisella hallituksella. Tästä joukosta ei iloa, energiaa tai ideoita puutu, valmistautukaa siis elämänne AKK-vuoteen! 

Puheenjohtajisto 2016

”Me ollaan AKK

Me ollaan puheenjohtajisto

AKK kasvaa, vuodet varttuu

Juhlavuosi alkaa ja juhlat jatkuu!

Ketkää meist ei ois ettiny ittee,

jokainen meist on VIP

nuoret tuomitaan koulutuksen takii,

mut AKK tietää paremmin todellakin!”

Killan puheenjohtajana räppää (PJ)VG Laura Lindfors, Lauraa feattaa Killan oma ”Pikku P” Pinja Fernström, masseja mixaa Marianne ”MC” Virta ja lyriikoista huolehtii ”Paperi P” aka Petra Katainen.

No, Että mitähän v*****, meiltä alkaa lyriikat loppua, kiva et ootte meiän kavereita, frendit nähdään Penksulla! <3

Puheenjohtajisto
Laura Lindfors (pj), Pinja Fenström (vpj), Petra Katainen, Marianne Virta

 

Edunvalvontatiimi

”Edunvalvojan tehtävänä on edustaa opiskelijoiden mielipiteitä niissä tilanteissa, kun sitä ei muuten kuuluisi. Yliopistolla tapahtuu suuria muutoksia, mutta tämä joukko on aina valmiina puolustamaan meidän etuamme! Meidän tehtävänä on myös pysyä näistä muutoksista perillä sitäkin varten, että jos jollekin opiskelijalle tulee jotakin kysyttävää, meihin voi ottaa yhteyttä sähköpostitse, facebookissa tai ihan nykäisemällä hihasta.

Joskus opetuksessa jokin saattaa tuntua epäreilulta, tai saattaa olla sellainen olo, että joku kurssin pitäjistä kohtelee epätasa-arvoisesti tai jotakin muuta hämmentävää saattaa ilmetä. Tässäkin tilanteessa me olemme pitämässä huolen siitä, että opetuksemme pysyy yhdenvertaisena ja mukavana kaikille. Meitä saa lähestyä siis pienimmästäkin asiasta!

Tänä vuonna pyrimme tuomaan edunvalvonnallisia uutisia selkokielelle ja tiheämmässä tahdissa. Toivomme, että juuri sinäkin tulet kertomaan meille mielipiteitäsi, sillä jokainen niistä on tärkeä!

Vuonna 2016 kasvatustieteilijöiden etua valvoo AKK:ssa Pinja Fernström, Aino Hyle, Pekka Koskinen sekä Sanni Palomäki.”

edunvalvonta
Pekka Koskinen, Aino Hyle, Sanni Palomäki, Pinja Fenström

 

Tapahtumatiimi

”AKK:n tapahtumatiimi on innokas, dynaaminen, aikaansaava, innovatiivinen ja virtaviivainen tapahtumakollektiivi, joka on ajan hermolla. Kaikki ovat tervetulleita tiimiimme juuri sellaisina kuin ovat. Toteutamme tapahtumat rennolla meiningillä ja hyvällä sykkeellä lastenkutsuista kolmikymppisiin! Teemme väsymättömästi töitä kaikkien viihtyvyyden eteen, emmekä anna periksi ennen kuin juuri sinulla on superhauska opiskeluvuosi. Me tehotytöt taistelemme tapahtumien puolesta ja innostumme hulluimmistakin ideoista. Olemme myös hyvin nöyriä ja pidämme jalat maassa.”

tapahtuma
Sanni Palomäki, Minna Kaihovaara, Salla Veijonaho, Jenni Passoja, Tanja Lazareva, Anniina Kangasjärvi, Ada Halsas, Inka Averin, Samira Harjula  puuttuu: Kristiina Hollström

 

Fuksi- ja tuutorvastaavat

”Moikka, olemme Aino ja Jenni, AKK:n fuksi- ja tutorvastaavat vuosimallia 2016! Meidän tehtävänämme on opastaa fukseja yliopistomaailman parissa ja toimia siltana uusien opiskelijoiden ja AKK:n välillä. Meitä saa tulla nykäisemään hihasta, mikä tahansa asia sitten mietityttääkin ja kykyjemme mukaan autetaan mielellämme! Olemme kaksi rennolla asenteella varustettua vaaleaverikköä ja tokan vuoden opiskelijaa, jotka ovat enemmän kuin valmiita killan 30-vuotis juhlavuoteen!”

fuksi ja tuutorvastaavat
Jenni Passoja ja Aino Lindström

 

Hyvinvointitiimi

”Olemme killan hyvinvointitiimi AKA killan enkelikaarti –  pieni tiimi täynnä intoa ja rakkautta. Pyrkimyksenämme on huolehtia niin Killan jäsenten kuin hallituksen toimijoiden fyysisestä ja psyykkisestä hyvinvoinnista muun muassa järjestämällä erilaisia hyvinvointitapahtumia ja tukemalla hallituslaisten jaksamista. Haluamme luoda ilmapiirin, jossa jokaisen on hyvä olla sekä järjestää erilaisia iloisia pikku ylläreitä pitkin vuotta. Tunnuslauseemme kuuluu: Some pursue happiness, we create it.”

hyvinvointi
Sanni Palomäki, Anniina Kangasjärvi, Mina-Maria Poppeli, Seikku Högel

 

Viestintätiimi

”Tiedotuksen tärkein tehtävä on poistaa epävarmuutta. Viestintätiimi haluaa valostuttaa, vaikuttaa sekä antaa varmuutta kaikille!”

viestintä
Alice Jäske ja Elisa Rastas  puuttuu: Vilma Lanki, Rosanna Kuivalainen

 

Työelämätiimi

”Killan työelämätiimi koostuu iloisesta joukosta innovatiivisia työelämätaitajia, jotka palavat halusta vahvistaa yhteisömme kasvisidentiteettiä niin ekskujen, työpajojen, Duunisafarien, tiiviin alumniyhteistyön kuin ammatillisten afterwork-tapahtumien avulla. Vuonna 2016 erityisenä painopisteenä on jäsenistölle niiden taitojen tarjoaminen, joita työelämäkentillä kipeästi kaivataan, mutta joihin kasvatustieteilijän tutkinto ei suoranaisesti anna eväitä. Lisäksi syksyllä on tulossa iso työelämän tasa-arvoon liittyvä tapahtuma, jolla Kilta haluaa osallistua tasavertaisen ja oikeudenmukaisen työelämän rakentamiseen.”

työelämä
Milla Vainonen, Maarti Röynä, Petra Katainen, Vivi Vaissi, Anna Ketola, Anniina Kangasjärvi puuttuu: Anni Klutas, Heini Vainikka

 

Vuosijuhlatiimi

”Vuosijuhlatiimissä ahertaa iloinen joukko Tehotyttöjä, joiden mottona on ”Kohti ääretöntä ja sen yli!”, eli tätä porukkaa ei pysäytä mikään!

Vujutiimi haaveilee tyylikkäistä, persoonallisista sekä tunnelmallisista vujuista, joissa vallitsee killan lämmin sekä avoin ilmapiiri. Nämä vujut tullaan muistamaan pitkään niiden arvokkaan ja näyttävän tunnelman ansiosta!”

vuosijuhla
Aino Hyle, Sallamari Hyle, Alice Jäske, Salla Veijonaho

kuvat: Mina-Maria Poppeli

Mainokset

One thought on “AKK:n uusi hallitus esittäytyy

Add yours

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggers like this: